Megadeth-basisti julkaisee ensimmäisen virallisen soololevynsä – mukana pitkä lista vierailevia tähtiä

Levy toimii samalla David Ellefsonin seuraavan kirjan soundtrackina.

15.04.2019

Megadethin basistina parhaiten tunnettu David Ellefson julkaisee ensimmäisen virallisen sooloalbuminsa tulevana kesänä. Sleeping Giants ilmestyy Ellefson-nimen alla 5. heinäkuuta basistin pyörittämän Combat Recordsin kautta.

Levy sisältää täysin uutta materiaalia sekä ennen julkaisemattomia demoja ja remiksejä Ellefsonin erinäisiltä projekteilta. Levyllä on myös pitkä vieraslista ja mukana on muun muassa sellaisia nimiä kuin Daryl ”DMC” McDaniels (Run DMC), John Bush (Armored Saint, ex-Anthrax), Mark Tremonti, Ken Mary (Alice Cooper, Flotsam and Jetsam), Steve Conley (Flotsam and Jetsam, F5), Ethan Brosh, Bumblefoot, Juan Garcia (Abattoir, Body Count), Illias Papadakis (Memorain), Dave McClain (ex-Machine Head, Sacred Reich) sekä Kristian Nairn, joka tunnetaan Game of Thrones -sarjan Hodorina.

Lisäksi Ellefson julkaisee 16. heinäkuuta uuden osan muistelmiaan. More Life With Deth -kirjan julkaisee Jawbone Press ja sen on basistin kanssa kirjoittanut ja toimittanut Thom Hazaert. Sleeping Giants toimii Ellefsonin mukaan samalla kirjan soundtrackina.

”Rakastan kollaboraatioita ja nyt on sopiva hetki työstää näitä ideoita ystävieni kanssa ja saada näitä mahtavia demoja ulos. Moniin liittyy tarinoita, joista kerron tarkemmin kirjassa”, Ellefson sanoo.

Lisää luettavaa