Megadeth erotti David Ellefsonin montaa päivää ennen virallista tiedotetta – miksi?

Tämähän menee mielenkiintoiseksi.

10.06.2021

Erikoinen käänne Megadethin entisen basistin David Ellefsonin potkuissa.

Arizona Republic -lehti on saanut tietoonsa, että Ellefson sai tiedon tulevista potkuistaan 14. toukokuuta, neljä päivää vuodetun videon jälkeen. Hän sai potkut bändistä 17. päivä.

Bändi kuitenkin päätti tiedottaa asiasta vasta 24. päivä. Silloin lähinnä kerrottiin bändin seuraavan tarkasti tilanteen kehittymistä.

Miksi bändi odotti niinkin kauan, vaikka oli jo potkinut miehen bändistä?

Ellefson on nyt nostamassa syytettä videon vuotanutta 19-vuotiasta hollantilaisnaista vastaan. Ellefson syyttää nuorta naista kostopornon levittämisestä.

Ellefson teki valheenpaljastustestin, ja hänellä oli myös kuva videopartnerinsa henkilöllisyystodistuksesta, joka todistaa, ettei nainen ollut tekohetkillä alaikäinen.

Kaksikko tapasi vuonna 2019. He tapasivat uudelleen helmikuussa 2020, mutta heidän välillään ei ollut seksiä. Lopulta kaksikon välinen yhteydenpito johti nettiseksiin. Ellefsonin mukaan hän onanoi webbikameran edessä 4-5 kertaa, kun nainen katsoi häntä, Rolling Stone -lehdessä tiedetään kertoa.

Nainen on myöntänyt, että hän on näyttänyt videoita joillekin kavereillaan, mutta ei tiedä kuka on vuotanut ne internetiin.

Ellefson kertoi poliisin kuulustelussa Megadethin johdon olleen tietoinen naisesta. Johtoporras on Ellefsonin mukaan ollut tietoinen, että nainen on häirinnyt myös muita bändin jäseniä.

Lisää luettavaa