”Meillä ei voi myydä Pepsiä” – Corey Taylor kommentoi, miksi rock ja metalli sivuutetaan isoissa musiikkigaaloissa

Aiheesta on noussut maailmalla keskustelua hiphop-trion voitettua parhaan rock/pop-yhtyeen palkinnon AMA:ssa.

12.10.2018

Rock- ja varsinkaan metallimusiikki ei ole koskaan ollut kovin seksikästä maailman suurimpien musiikkigaalojen järjestäjien silmissä. Asia on noussut jälleen tapetille, kun 8. lokakuuta järjestetyssä American Music Awardseissa vuoden parhaana rock/pop-yhtyeenä palkittiin hiphop-trio Migos. Muun muassa radiojuontaja Eddie Trunk ihmetteli rockin väheksymistä kovin sanoin sosiaalisessa mediassa.

”Todella kyllästynyt siihen, miten rockmusiikkia kohdellaan niin epäkunnioittavasti jokaisessa isossa palkintojuhlassa. Se on sairasta, oksettavaa ja loukkaavaa ja AMA laski riman pohjamutiin. Vittu mikä vitsi”, Trunk tuskastelee.

Kun eräs Twitter-käyttäjä pohti, mistä tämä rockin ja metallin väheksyminen johtuu ja arveli syyn olevan siinä, ettei raskas musiikki myy, ilmaantui paikalle Slipknot– ja Stone Sour -nokkamies Corey Taylor antamaan oman näkemyksensä aiheesta:

”Kyllä se myy ja he tietävät sen. Mutta heille se on likaista rahaa. Heille todellinen rock/metalli on alkukantaista, matalaotsaista, rahvaanomaista. Siinä on liikaa asennetta eivätkä he voi ohjata meitä. Meillä ei voi myydä Pepsiä”, Taylor kommentoi.

”Joten haistakoon paskan koko teollisuus. Homma leviää käsiin joka tapauksessa. Niin käy aina.”

Lisää luettavaa