Melodista metallia loihtiva Parashyne julkaisi sitoutumisesta sekä luopumisesta kertovan It All -singlen videoineen

Kappale on lohkaistu elokuussa ilmestyvältä Calibration-albumilta.

05.07.2024

Vasta pari vuotta toiminnassa ollut Parashyne esittelee elokuussa julkaistavaa Calibration-debyyttialbumiaan uudella It All -singlellä, jonka kylkeen kuvatun musiikkivideon voit katsoa alta. Videon kuvauksesta vastaa Rocktografian Niko Sihvonen, ohjauksesta ja editoinnista yhtyeen primus motor Tanja Härkönen itse.

It All kertoo tilanteesta, jossa olet valmis antamaan kaikkesi ja sitoutumaan jonkin asian puolesta, vaikka se tarkoittaisi luopumista omasta vapaudesta ja omista mielipiteistä. Vaikka se kahlitsisi sinut rooliin, joka ei tunnu hyvältä. Annat kaikkesi, koska haluat jutun onnistuvan, mutta samalla se imee mielenterveyden ja sinusta tuntuu, että olet vain hyödyke ilman omaa tahtoa. Loppujen lopuksi, kun pääset pois siitä roolista, halusit sitä tai et, tunnet itsesi taas vapaaksi olemaan oma itsesi ja pääset näyttämään koko potentiaalisi. Vaikka se aluksi tuntuisi siltä, että on menettänyt kaiken”, solisti Härkönen avaa.

”Video suunniteltiin käyvän käsi kädessä uusien promokuviemme sekä yleisen visuaalisuuden kanssa. Punaisena lankana toimii vahva kontrasti pimeyden ja kirkkaiden värien välillä. Mustasta tyhjyydestä ponnahtavat värit ja lyriikat sopivat myös biisin aiheeseen: ristiriidan tunne kaiken antamisen, kaiken menettämisen ja itsensä takaisin ottamisen ja värien palautumisen välillä.”

Lisää luettavaa