Memoremains taltioi Nummirock-keikkatunnelmia uudelle videolleen – ”Hienoa, että fanit ja kuulijat ovat mukana”

Kappale löytyy tuoreelta Pop Metal -albumilta.

20.07.2022

Kotimainen diskometalliyhtye Memoremains on julkaissut uuden musiikkivideon Empire-kappaleelleen, joka löytyy kesäkuussa ilmestyneeltä Pop Metal -albumilta. Video on kuvattu Nummirockissa ja sen on kuvannut sekä editointu Aarni Visualsin Mikko Parkonen.

”Hän onnistui mielestäni taltioimaan hienosti keikan intensiteetin sekä myös sen lämminhenkisen fiiliksen, joka festivaalin ihmisten keskuudessa vallitsi. On myös hienoa, että fanit ja kuulijat ovat videolla mukana, koska ilman heitä ei olisi keikkoja eikä syntyisi tällaisia upeita festivaalikokemuksia”, laulaja Johanna Ahonen toteaa.

”Nummirock on yksi hienoimpia raskaamman musiikin festareita Suomessa! On tullut oltua useita kertoja yleisön puolella nauttimassa musasta ja nyt oli kunnia-asia kokea se myös lavan toiselta puolelta! Eräs Nummen parhaimpia puolia on sen leirintäalue, jossa väkijoukon rentous ja hyvämielisyys korostuu aina sinne saapuessa. Ihmiset ovat aina hyvällä tuulella ja valmiina fiilistelemään yhteistä oloamme metsän keskellä”, hehkuttaa puolestaan kosketinsoittaja Mikko Kujanpää.

Memoremainsin keikkakesä jatkuu tulevana viikonloppuna Kuortaneen Terwapopissa (23.7.). Yhtye esiintyy lisäksi Jalasjärven Jalaspopissa 29. heinäkuuta sekä Kuopion Maximissa 3. syyskuuta.

YouTube video

Lisää luettavaa