Mercyful Fate julkaisi virallisen videon lähes 40 vuotta vanhalle klassikolleen

Kuva on napattu vuonna 1984 soitetulta keikalta.

16.06.2020

Tanskalaisen heavy metal -legenda Mercyful Faten oli tänä kesänä tarkoitus nousta taas keikkalavoille pitkästä aikaa. Toisin kävi, mutta uusintapainokset bändit vanhoista klassikkoalbumeista sentään saatiin Metal Blade Recordsilta.

Nyt levy-yhtiö on julkaissut virallisen musiikkivideon yhtyeen Melissa-debyyttipitkäsoiton (1983) avauskappaleelle Evil. Kuvaraita on napattu bändin vuonna 1984 soittamalta keikalta ja ääni puolestaan levyltä. Monet fanit ovatkin ihmetelleet, miksi keikkataltioinnin alkuperäinen ääniraita on korvattu levyversiolla, johon levy-yhtiön edustajat ovat kommentoineet, että keikan alkuperäinen ääniraita oli sen verran surkea että bändi halusi toimia näin.

”Kun King Diamond (Mercyful Fate -nokkamies) pyytää jotain, sitä on toteltava. Asia on loppuun käsitelty”, Metal Bladen edustaja vastasi eräälle kommentoijalle Youtubessa.

Yhtye julkaisi hiljattain myös omalla Youtube-kanavallaan vastaavan videon A Corpse Without Soul -kappaleelle. Tämän voit tarkistaa tuosta alapuolelta.

Lisää luettavaa