Metallijumalan mitta täyttyi: Rob Halford pisti keikkaa videoineen fanin ruotuun pikku potkulla

"Rajansa kaikella", tuumasi Judas Priest -nokkamies, kun älyluuria kenkäisi.

30.05.2019

Keikoilla älypuhelimiensa kanssa heiluvat ja kuvaavat yleisön edustajat jakavat mielipiteitä niin fanien kuin artistien keskuudessa. Toisista on kivaa kerätä talteen muistoja, joita fiilistellä joskus myöhemmin, mutta toisia taas puhelimiaan tai tablettejaan tuijottavat ja muiden näkökenttiä niillä blokkaavat tyypit taas ärsyttävät suunnattomasti.

Viilipyttynä ja yleisesti ottaen leppoisana kaverina tunnetulla Judas Priest -nokkamies Rob Halfordilla menikin viime lauantaina Illinoisin Rosemontissa kuppi nurin erään eturivissä älyluurinsa kanssa keekoilleen kaverin kanssa ja laulaja päätti pistää tyypin kuvaamiselle stopin potkaisemalla tältä puhelimen huit helvettiin.

Silminnäkijöiden mukaan Halford ei olisi kiukustunut itse kuvaamisesta, vaan siitä, että tämä kyseinen kaveri oli keksinyt pistää kameravalon päälle filmatessaan. Niin, yritä siinä sitten laulaa Judas Risingia, kun toinen osoittelee salamavalolla suoraan silmiin…

Episodi totta kai tallentui muiden, hieman taaempaa keikkaa kuvanneiden ihmisten puhelimien muistikorteille ja välikohtauksesta löytyykin todisteita Youtuben kätköistä. Alla pari pesimerkkiä Halfordin karate-esityksestä. Alemmassa pätkässä potku tapahtuu noin 39 sekunnin kohdalla.

Lisää luettavaa