”Mielestäni se on raskain albumi, jonka olen koskaan tehnyt” – The Obsessedin seuraava levy ilmestyy alkuvuodesta

Scott Weinrich vaikuttaa olevan innoissaan tulevasta levystä.

05.09.2023

Doom metalin legendoihin kuuluva The Obsessed julkaisi odotetun paluualbuminsa Sacredin vuonna 2017.

Sittemmin bändi on keikkaillut ja tehnyt hiljalleen uutta musiikkia, joka on manifestoutumassa uuden Gilded Sorrow -albumin muodossa, joka ilmestyy keulahahmo Scott ”Wino” Weinrichin mukaan ensi vuoden helmikuussa.

”Uusi levy ilmestyy Ripplen kautta helmikuussa 2024. Minusta on fiksu veto olla julkaisematta sitä joulun aikaan, kun kaikki muu tulee ulos”, Wino jutteli Hobo on the Radio -podcastissä.

”Mielestäni se on raskain albumi, jonka olen koskaan tehnyt. Tarkoitan, että se on raskas siinä mielessä, että se ei ole vain sludge-raskas, vaan mielestäni se on hyvin monipuolinen. Sanoisin, että se on parasta, mitä olen tehnyt. Haluan pystyä sanomaan, että se on parasta, mitä olen koskaan tehnyt, koska haluan kaiken tekemäni olevan yhtä hyvää tai parempaa kuin aiempi.”

Yhtyeessä on tapahtunut muutoksia sitten Sacredin. Mukana on kaksi uusi jäsentä, basisti Chris Angleberger ja kitaristi Jason Taylor. Etenkin Taylorin rooli on suuri.

”Mielestäni toisen kitaran lisääminen Obsessediin oli yksi parhaista päätöksistäni, koska Taylor on ensinnäkin virtuoosimainen kitaristi”, Wino kertoo.

”Toiseksi, hän todella ymmärtää musiikkiani ja minua. Hän tuli pöydän ääreen ja tunsi melkein kaikki kappaleeni. Kun tapasimme ensimmäisen kerran, teimme kiertueita hänen bändinsä Sierran kanssa. Hän lähetti minulle todella mukavan kirjeen, jossa hän sanoi: ’Näen tulevaisuuteni soittaen musiikkia kanssasi. Sinun musiikkisi olisi ajoneuvo’. Ja minun on sanottava, että hän antoi aika paljon hyvää materiaalia tälle Gilded Sorrow -levylle.”

Voit kuunnella Weinrichin haastattelun alhaalta.

Lisää luettavaa