Mike Portnoy Eloy Casagrandesta: ”Toiseksi paras rumpali Slipknotiin”

Portnoyn mielestä hänen poikansa Max olisi täydellinen maskibändin rumpali.

02.07.2024

Slipknot yllätti fanit antamalla viime syksynä lähtöpassit yhtyeessä lähes kymmenen vuotta kannutelleelle Jay Weinbergille ja pestaamalla tämän tilalle entisen Sepultura-rumpali Eloy Casagranden, joka Weinbergin tavoin nauttii suurta arvostusta kollegoiltaan.

Slipknotin kokoonpanomuutos nousi puheeksi myös Marcelo Vieiran ja Mateus Ribeiron taannoin tekemässä Dream Theater -rumpuvelho Mike Portnoyn haastattelussa, kun tältä kysyttiin, onko Casagrande hänen mielestään paras vaihtoehto Slipknotin rumpaliksi.

”Kyllä… Tai itse asiassa ei. Täydellinen rumpali Slipknotille olisi Max Portnoy!” rumpali naurahtaa viitaten tietysti poikaansa, joka soittaa rumpuja Tallah– ja Code Orange -yhtyeissä.

”Mutta heti Maxin jälkeen toiseksi paras rumpali Slipknotiin on ehdottomasti Eloy. Hänellä on aivan uskomaton tekniikka, mutta hänen soitossaan on myös sielua, munaa ja persoonallisuutta, mikä ainakin minulle on joskus tekniikkaa tärkeämpää. Mutta häneltä löytyy näitä kaikkia.”

Portnoy nosti samalla hattua myös Casagranden paikalle Sepulturaan napatulle nuorelle Greyson Nekrutmanille sekä Slipknotista kenkää saatuaan Suicidal Tendencies -yhtyeeseen liittyneelle Weinbergille.

”Olen todella iloinen Greysonin puolesta. Hän on yksi suosikeistani moderneista rumpaleista. Ja se kolmio, joka on nyt muodostunut Sepulturan, Slipknotin ja Suicidal Tendenciesin välille, on täydellinen metallikolmio. Kaikki kolme rumpalia ovat mielestäni uskomattomia ja päässeet todella mahtaviin pesteihin.”

Lisää luettavaa