Mikkey Dee haaveilee reunion-kiertueesta King Diamondin kanssa – ”Se olisi varmasti todella hauska ja menestyksekäs”

Kaikki riippuu kuitenkin King Diamondista itsestään, rumpali painottaa.

Ennen kuin nykyisin Scorpionsin riveissä rumpaloiva Mikkey Dee liittyi Motörheadiin (1992), ruotsalaiskannuttaja soitti King Diamondin sooloyhtyeessä vuodesta 1985 vuoteen 1989. Tuoreessa The Cassius Morris Show -haastattelussa Dee sanoo haaveilevansa reunion-kiertueesta King Diamondin bändin alkuperäisen kokoonpanon kanssa.

”Valitettavasti [alkuperäinen basisti] Timi Hansen on kuollut, mutta mukana voisi olla Andy (LaRocque, kitara), Michael Denner (kitara), vaikkapa Hal Patino (basso), Pete Blakk (kitara) ja minä. Tekisimme yhden kiertueen ja soittaisimme biisejä vain noilta vanhoilta ajoilta Fatal Portraitista (1986) Conspiracyyn (1989). Se olisi varmasti todella hauska ja menestyksekäs kiertue”, Dee unelmoi.

”Mutta sellainen on täysin Kingin käsissä. Hänellä on kuitenkin myös Mercyful Fate -hommat lisäksi (yhtyeen oli tarkoitus soittaa paluukeikkoja ja julkaista musiikkia viime vuonna, toim.huom.). Jos olen vapaalla Scorpionsista, niin olen mielelläni mukana. Se olisi todella hauskaa, koska olemme upea porukka. Pidän edelleen yhteyttä Andyyn, Peteen ja Kingiin.”