Ministry ei saavukaan Suomeen – koko loppuvuoden kiertue peruttu

Yhtye itse ei ole tiedottanut aiheesta missään kanavissa.

14.09.2022

Industrial metal -veteraani Ministryn oli tarkoitus lähteä lokakuun lopusta joulukuun alkuun kestävälle Euroopan-kiertueelle, jonka tiimoilta yhtyeen piti esiintyä myös Helsingin jäähallissa 1.12. lämmittelijöinään The 69 Eyes ja Wednesday 13.

Nyt Al Jourgensenin johtama yhtye on kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa perunut koko kiertueen. Lippukauppa Ticketmasterissa Helsingin-keikka näkyy peruutettuna ja Wednesday 13 on kertonut kiertueen peruuntumisesta omissa some-kanavissaan. Ministryn omissa kanavissa peruuntumisesta ei kuitenkaan ole mainittu mitään.

”Saimme eilen kuulla, että Ministryn Euroopan-kiertue on peruttu. Muuta infoa meillä ei tällä hetkellä ole. Asia ei ole meidän käsissämme ja olemme musertuneita tästä uutisesta”, Wednesday 13 kommentoi asiaa.

Manchesterilainen Damnation Festival, jossa Ministryn oli tarkoitus esiintyä 5.11., kirjoitti some-kanavissaan saaneensa tiedon yhtyeen peruuntumisesta viime maanantaina.

”Saimme kirjaimellisesti minuutti sitten sähköpostia, jossa kerrottiin, että Ministry peruu koko kiertueensa, koska eräs festivaali, jossa yhtyeen piti esiintyä, peruuntui yllättäen”, festivaali kertoo peruuntumisen syyksi.

Lisää luettavaa