Mitä omaan napaansa tuijottelijat jättävät jälkipolville perinnöksi? – tätä pohtii Metalli Inc. esikoissinglellään

Yhtye valmistelee parhaillaan esikoispitkäsoittoaan.

02.06.2020

Metalli Inc. esittäytyy laajemmalle yleisölle esikoissinglellään Propagandaa! sekä kappaleeseen tehdyllä musiikkivideolla, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta.

Yhtye työstää parhaillaan esikoisalbumiaan, joka ilmestyy lokakuussa. Levyltä tullaan kesän ja alkusyksyn aikana julkaisemaan vielä muutama singlemaistiainen. Albumi tulee sisältämään yhdeksän viisua ja mukana vierailee myös laulajia, joiden henkilöllisyys jätetään vielä mysteeriksi.

”Kovin paljon demoja ei työstövaiheessa ole ulospäin soiteltu, mutta ne harvat jotka ovat näitä kuulleet ovat muodostaneet oman mielikuvansa meistä. Olemme olleet erittäin viihdytettyjä kuullessamme yhteneväisyyksiä löytyvän muun muassa yhtyeisiin Kotiteollisuus, Trio Niskalaukaus, CMX, Sentenced, Apulanta, Ozzy Osbourne sekä Nightwish. Itse sitä on näille jo niin kuuro, etten osaa ottaa asiaan olleenkaan kantaa. Hyvä tuli vaikka itse sen sanonkin. Nyt on aika tehdä jotain muuta, painua terassille oluelle, mökille saunaan tai lähteä golfaamaan”, kommentoi nokkamies Jari Alhanen.

Lisää luettavaa