Mokoma lanseeraa Suomen ensimmäisen alkoholittoman bändioluen

Olut on tehty yhteistyössä Saimaa Brewing Companyn kanssa.

29.01.2020

Suomenkielisen metallin kärkinimiin kuuluva Mokoma lanseeraa oman bändioluen yhteistyössä Saimaa Brewing Companyn kanssa. Asiassa sinänsä ei ole mitään ihmeellistä, mutta muista bändijuomista Mokoma-oluen erottaa se, että kyseessä on Suomen ensimmäinen alkoholiton olut. Asiasta kerrotaan yhtyeen Facebook-sivuilla.

”Jossain vaiheessa huomasin, että useimmiten ostoskoriin osuu Saimaa Brewing Companyn tölkki. Ajatus Mokoman alkoholittomasta oluesta oli elänyt keikkabussissa pitkään, joten yhteistyöhön ryhtyminen oli selviö! Laadukasta tekemistä Saimaan rannalta, yhdistää meitä hienosti”, kommentoi rumpali Janne Hyrkäs.

”Yhtyeemme on ollut monessa asiassa edelläkävijä, ja oli luontevaa että tuomme bändikaljojen valikoimaan kenties ensimmäisenä maailmassa myös alkoholittoman vaihtoehdon.”

Mokoman Alcohol free beer 0,3% on kuparinsävyinen ja runsaasti humaloitu ruis IPA täynnä maltaisuutta ja rukiin mausteisuutta. Olut lanseerataan virallisesti helmikuun lopulla, jolloin Mokoma starttaa 21. helmikuuta ilmestyvän Ihmissokkelo-albuminsa tiimoilta kattavan Suomen-kiertueensa.

Lisää luettavaa