”Monet aiheet, joita Death käsitteli jo vuonna 1990, ovat edelleen ajankohtaisia” – Gruesome julkaisi joukkoampumisia vastustavan kappaleen

Exhumedin, Possessedin ja Malevolent Creationin jäsenistöstä koostuva yhtye julkaisee kesäkuussa uuden levyn.

24.05.2018

Deathille ja Chuck Schuldinerille tekemisissään syvään kumartava Gruesome julkaisee toisen pitkäsoittonsa Twisted Prayers 1. kesäkuuta. Levyltä on nyt julkaistu singlenä kappale Fatal Illusions varsin raadollisella musiikkivideolla höystettynä.

”Haimme inspiraatiota [Death-yhtyeen] Spiritual Healing -levystä ja oli masentavaa huomata se seikka, miten monet aiheet, joita Death käsitteli jo vuonna 1990, ovat edelleen ajankohtaisia tänäkin päivänä. Moni varmasti tietää, että joukkoampumiset ovat saavuttaneet maassamme epidemian mittapuut ja mielestämme se on hyvin deathmetalmainen aihe. Kappale käsittelee niitä harhoja, jotka johtavat tällaisiin väkivallantekoihin, sitä mielentilaa, joka saa jonkun niin traagisiin ja äärimmäisiin toimiin”, kommentoi laulaja-kitaristi Matt Harvey.

”Ja ennen kuin kukaan alkaa heijastaa omia poliittisia näkemyksiään kappaleeseen: tämä ei ole aseita vastustava tai tukeva biisi. Tämä on joukkoampumisia vastustava biisi. Ja jos siinä on jonkun mielestä jotain kiistanalaista, voi suksia saman tien vittuun.”

Lisää asiaa Gruesomesta löytyy muuten myös perjantaina 25. toukokuuta ilmestyvästä Inferno-lehdestä. Lue täältä, mitä kaikkea muuta tuo Mokoma-kantinen lehti oikein sisältääkään.

Lisää luettavaa