Morbid Angel -yhtyeen perustajajäsen Mike Browning sairaalaan – vatsakipujen aiheuttaja toistaiseksi tuntematon

Browning on parhaillaan hoidossa kotikaupungissaan Tampassa.

Mike Browning
Kuva: Mike Browning / Facebook

Morbid Angel -yhtyeen alkuperäiskokoonpanoon kuulunut Mike Browning kertoo Facebook-sivuillaan joutuneensa maanantaina sairaalahoitoon kovien vatsakipujen vuoksi. Floridan Tampassa asuva Browning kertoi olleensa viikonloppuna lomalla Chicagossa, kun kivut alkoivat.

”Lauantaina lounaan jälkeen minusta tuntui, kuin joku olisi lyönyt minua vatsaan useita kertoja. Sitten alkoivat kylmät väreet, jotka toistuivat aina, kun yritin syödä jotain. Lisäksi silmäni verestävät pahasti. Viime yönä ja tänä aamuna hikoilin todella runsaasti. Ei kurkkukipua, ei ahdistusta, ei yskää, ei ripua, ainoastaan vatsakipuja, hikoilua, kylmiä väreitä ja yökkäilyä. Mitä vittua? Nyt makaan yksin hotellihuoneen sängyllä. Mahtava reissu”, Browning kirjoitti ensimmäisessä päivityksessään.

Myöhemmin Browning julkaisi itsestään kuvan, jossa tämä makaa tampalaisen sairaalan pedillä. Hän antoi myös tilannetietoja ensimmäisten testien tuloksista ja toteaa kipujen olevan vielä mysteeri lääkäreillekin.

”He sanoivat minulla olevan munuaiskiviä, mutta ne ovat kaikki yhä kiinni munuaisissani, joten se ei ole ongelma. Valkosolutasoni on hieman koholla, mutta ei pahasti, joten minulle annettiin kipulääkkeitä ja antibiootteja. Mutta vielä tämän aiheuttajaa ei ole löydetty. Näyttää siltä, etten pääse vielä hetkeen kotiin.”

Browning oli perustamassa Morbid Angelia vuonna 1983, mutta erosi yhtyeestä 1986 hänen ja kitaristi Trey Azagthothin tulehtuneiden välien vuoksi. Browning oli mukana Abominations of Desolation -levyllä, joka äänitettiin keväällä 1986, mutta jonka levy-yhtiö Relapse julkaisi vasta vuonna 1991. Sittemmin laulava rumpali on toiminut sellaisissa yhtyeissä kuin Acheron ja Nocturnus, jonka alkuperäisjäsenet operoivat tätä nykyä Nocturnus AD -nimellä.