Motionless in Whiten pittiin saapui noutaja – eikä sillä ollut kaapua, viikatetta saati kuulosuojaimia

Ei ole kaikilla järkeä rasitteena.

24.09.2023

Yhdysvaltalainen metalcorebändi Motionless in White soitti kuluvan kuun 16. päivä Pennsylvanian Toyota Pavilionissa, kun keikkayleisön seassa näkyi jotakin odottamatonta ja ehdottomasti sinne kuulumatonta.

Lähes eturivissä nimittäin nökötti ihmisten päiden tasalla huolestuneen näköinen noutaja. Ei se, jonka mukaan jokaisen on viimeisenä päivänään lähdettävä, vaan karvainen, luppakorvainen ja nelijalkainen.

Joku ajattelija oli ilmeisesti ottanut lemmikkinsä mukaan ”nauttimaan” musiikista, ja suunnannut sen kanssa vieläpä pittialueelle, jossa jutun lopussa olevasta videosta päätellen saa vielä polttaakin. Tiedossa ei ole, onko kyseessä jonkinlainen avustajakoira, mutta yhdenkään eläimen paikka ei taatusti ole minkään keikan täyteen ammutuimmalla ja meluisimmalla alueella ilmassa roikotettuna.

Yhtyeen rumpali Vinny Mauro otti keikan jälkeen Twitterissä kantaa koiraparan puolesta:

– Koiran näkeminen yleisössä sapetti minua todella. Mikäli koirasi ei ole kuuro, sokea ja jostakin syystä rakasta että sitä pidellään ilmassa kolmea tuntia, älä tuo sitä keikalle, kuulosuojainten kanssa tai ilman.

Mauron twiitti ja keikalla kuvattu TikTok-video alla.

@goawayabby

fuck it, dog in the pit #motionlessinwhite #apocalypsefestival #miw #motionlessinwhitelive #motionlessinwhiteconcert

♬ original sound –

Lisää luettavaa