Motörheadin klassikkoalbumista tulossa huikea juhlaversio, jolla voi pelata myös uhkapelejä

Noppien ja korttien lisäksi mukana on toki myös paljon audiovisuaalista nannaa.

23.07.2020

Motörheadin ikoninen Ace of Spades -albumi täyttää marraskuussa 40 vuotta. Merkkitapahtuman kunniaksi levystä julkaistaan uusi juhlapainos, jonka deluxe- ja super deluxe -boksisetit sisältävät herkkua ja sälää moneen lähtöön. Deluxe-setti sisältää esimerkiksi nopat, joilla voi pelata pokeria, kun taas vieläkin uhkeamman super deluxe -version mukana tulee noppien lisäksi pelikortit, pokerimatto, pelimerkkejä ja kaksi shottilasia.

Ääni- ja kuvaosasto on myös kunnossa, sillä boksit sisältävät uudelleenmasteroidun version itse albumista, ennen julkaisemattomia keikkataltiointeja, demoja ja poisleikattuja pätkiä studiosessioista sekä dvd:n verran erinäisiä tv-esiintymisiä ja konserttitaltioinnin vuodelta 1981. Mukana tule myös muun muassa sarjakuvan ja 40-sivuisen albumin syntyyn keskittyvän kirjan. Tarkempi listaus juhlaboksien sisällöstä löytyy artikkelin lopusta.

Boksit julkaistaan 30. lokakuuta ja hintaa näille hulppeille laitoksille tulee 167,99 (deluxe) ja 279,98 (super deluxe) euroa plus postikulut. Ennakkotilattavissa on myös budjettiystävällisemmät vaihtoehdot eli uudelleenmasteroidun levyn, konserttitaltioinnin Belfastista vuodelta 1981 ja kirjan sisältävät cd- tai vinyylipaketit.

Mainitusta Belfastin-konsertista löytyy maistiaisina bändin Youtube-kanavalle ladattu Ace of Spades -levyn klassinen nimikkoraita kyseiseltä keikalta. Tämän 23. joulukuuta 1981 Whitla Hallissa taltioidun rykäisyn löydät artikkelin alusta.

Ace of Spades 40th Anniversary Super Deluxe -boksi sisältää jos jonkinmoista sälää. Kuvalähde: motorhead.com

Ace of Spades 40th Anniversary Deluxe Box Set sisältää:

– alkuperäisistä nauhoista puolinopeudella uudelleenmasteroitu Ace of Spades -albumi vinyylinä
– Kaksi ennen julkaisematonta livetupla-albumia Ace Up Your Sleeve -kiertueelta vinyylinä
– 10″ ep A Fistful of Instrumentals, joka sisältää ennen julkaisemattomia instrumentaaliraitoja
The Good, The Broke & The Ugly -tuplavinyyli, joka sisältää b-puolia, vaihtoehtoisia äänityksiä ja muita harvinaisuuksia
Ace On Your Screens -dvd, jossa harvinaisia tv-esiintymisiä, konserttitaltiointi vuodelta 1981 sekä Ace of Spades -levyn 5.1-miksaus
– 40-sivuinen The Ace of Spades Story -kirja
– Ace Up Your Sleeve -kiertueen käsiohjelma
– Motörhead Rock Commando -sarjakuva
– Pokerinopat

Super Deluxe Box Set sisältää edellämainittujen lisäksi myös:

– Motörhead-pelikortit
– Texas Hold ’em -pokerimatto
– Motörhead-pelimerkkejä
– Kaksi Motörhead-shottilasia

Lisää luettavaa