”Muistakaa oksentaa välillä ulos ne pahatkin tuntemuksenne” – Re-Armed julkaisi uuden videon

Keravalaisyhtye muistuttaa. että myös suru kuuluu osana elämään.

 

Melodinen death metal -yhtye Re-Armed julkaisi kesäkuussa uuden albuminsa Ignis Aeternum. Levyjulkkarikeikkaa jouduttiin tuolloin siirtämään koronan vuoksi, mutta tulevana lauantaina (17.10.) ne on nyt tarkoitus juhlia Helsingin On the Rocksissa I Revoltin ja Pahan Ikonin kanssa.

”Julkkarikeikan järjestäminen ei ole mennyt kaikista helpoimman kautta, vaikka samojen asioiden kanssa painivat monet muutkin ja osa on pahemmassa lirissä kuin me. Vaan kun kaikki keikkapaikat sekä yleisö noudattavat annettuja ohjeistuksia, niin eiköhän mestat pysy pystyssä ja elävä musiikki soi jatkossakin niissä”, yhtye kommentoi.

Tulevan julkkarikeikan kunniaksi yhtye on julkaissut uuden sanoitusvideon levyltä löytyvälle Words Left Unsaid -kappaleelle.

Words Left Unsaid on kaikessa musertavuudessaan erittäin kaunis ja kaihomielinen biisi, joka edustaa muutoin positiivissävytteisellä levyllä elämän synkempää puolta. Suruhan on valitettavasti osa meidän elämäämme aina silloin tällöin, joten muistakaa siis oksentaa välillä ulos ne pahatkin tuntemuksenne!” orkesteri muistuttaa.