Soundi: ”Mun näköinen, rouhea, rakkaudesta syntynyt iso biisi” – JP Leppäluoto julkaisi kolmannen singlen tulevalta albumiltaan

Kolmas sooloalbumi tekeillä.

07.07.2024

Charonin ja Harmajan laulaja JP Leppäluoto on suuremmallekin yleisölle tuttu mies muun muassa Elämäni biisi -musiikkiviihdeohjelmasta sekä tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan viettävältä Raskasta joulua -kiertueelta. Tämän lisäksi hän loikkasi viime vuonna -yhtyeen solistin saappaisiin.

Ehtiväinen artisti työstää parasta aikaa myös kolmatta sooloalbumiaan, jolta on juuri julkaistu single Mitä meistä jää. Kappaleen musiikkivideo on katsottavissa jutun lopussa.

Sisarlehtemme Soundin mukaan Leppäluoto kertoo videon tekemisen olleen intensiivistä ja aivan erilaista kuin aikaisemmin.

– Lähdettiin vaan rohkeasti tekemään jotain ihan uutta.

Mies kertoo myös olevansa kokonaan itse säveltämästään ja sanoittamastaan kappaleesta ylpeä.

– Biisin tekoprosessi avasi joitain lukkoja mun sisältä ja tuntuu, että löysin kirjoittamisesta jotain kadoksissa ollutta. Uskalsin jälleen kokeilla ja seikkailla musiikkini kanssa tosi vapautuneesti. Sanoituksissa piilee ripaus goottirock-romantiikkaa, eikä itse sävellyskään yritä olla yhtään mitään muuta.

– Tää on mun näköinen, rouhea, rakkaudesta syntynyt iso biisi.

Lisää luettavaa