Myös Tuska vahvisti peruuntumisen tältä kesältä – ”Päätös on ainoa oikea”

"Yleisön turvallisuus ja hyvinvointi menevät kaiken edelle ja Tuska hoitaa tonttinsa koronamyllyn torjumisessa."

23.04.2020

Tuska-festivaalin järjestäjät ovat vahvistaneet, ettei Suvilahdessa pyöri pitti tänä kesänä vaan järjestäjät kunnioittavat hallituksen linjausta siitä, että kaikki yleisötapahtumat perutaan heinäkuun loppuun saakka.

”Päätös on ainoa oikea. Te, arvon metallikansa, olette Tuska. Yleisön turvallisuus ja hyvinvointi menevät kaiken edelle ja Tuska hoitaa tonttinsa koronamyllyn torjumisessa. Tuskan ytimessä on aina ollut metalliyhteisö, jonka jokainen jäsen voi nauttia olostaan festivaalin piirissä täysin turvallisesti. Me halutaan, että näin on aina, ja olette tulevilla festareilla täysillä ruumiin ja sielun voimilla mukana”, kirjoitetaan Tuskan some-kanavissa.

”Tällä hetkellä paras tapa tukea Tuskaa ja metallin asiaa on pitää tämän vuoden lippu tallessa: Tuskaan 2020 ostettu lippu käy nimittäin Tuskaan 2021 sellaisenaan! Oletko ollut ennen tilanteessa, jossa taskussa onkin jo lippu ei seuraavalle, vaan sitä seuraavalle kesälle? Pikainen laskutoimenpide lyhyellä matikallakin paljastaa, että tämä tarkoittaa enemmän likviditeettiä vapaavalintaisiin virvoikkeisiin Tuskassa 2021.”

”Tuskan 2021 ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin, mutta työt on aloitettu ja maali on selkee. Kesällä 2021 Tuskassa musta on mustempaa, kitarat julmempia ja pitit kuumempia kuin koskaan ennen. Toivomme, että olet siellä.”

Tälle vuodelle ostetut liput voi myös halutessaan palauttaa. Palautuskäytännöt hoitaa se taho, jolta lippu on ostettukin. Lisätietoja lipuista ja palauttamisesta löydät täältä.

Lisää luettavaa