Myrskyn silmässä – Battle Beast julkaisi uuden singlen ja videon

Yhtye soittaa helmikuussa 2022 kaksi isoa Suomen-keikkaa.

26.11.2021

Kotimainen heavy metal -yhtye Battle Beast julkaisee 21. tammikuuta uuden Circus of Doom -pitkäsoittonsa. Levyltä julkaistiin aiemmin syksyllä ensimmäisenä maistiaisena kappale Master of Illusion ja nyt julkaisuvuorossa on single Eye of the Storm musiikkivideoineen.

Eye of the Storm on biisi siitä yhdestä asiasta, jokaisen meidän omasta kiintopisteestä, joka auttaa pitämään pään pinnalla maailman myrskyjen murjoessa. Se on nostattava ja voimaannuttava bängeri, joka potkii parhaiten, kun äänenpaine huitelee kympin yläpuolella. Eli viritä volyymipotikka ääriasentoon ja pane tykitellen!” kommentoi kitaristi Joona Björkroth.

Battle Beast nähdään helmikuussa ennen maailmankiertueensa alkua Suomessa kahdella massiivisella levyjulkkarikeikalla. Julkaisukeikat järjestetään Helsingin jäähallin Black Boxissa 4.2. ja seuraavana päivänä Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella. Liput keikoille tulevat myyntiin tiistaina 30.11. kello 9 Lippupisteessä (Helsingin- ja Tampereen-keikat) sekä Tiketissä (ainoastaan Tampereen-keikka).

Lisää luettavaa