”Nämä ovat urani parhaita sävellyksiä” – DevilDriverin keulakuva puhuu bändin tulevasta tupla-albumista

Dez Fafara uhoaa seuraavan levyn olevan kovinta DevilDriveria koskaan.

Vuonna 2003 perustettu jenkkibändi DevilDriver on kertonut julkaisevansa seuraavaksi tupla-albumin, jonka ensimmäinen osa on ulkona jossain vaiheessa tulevaa vuotta.

Laulaja-kitaristi Dez Fafara (kuvassa toinen oikealta) avasi hiljattain mietteitä tulevista albumeista:

”Olemme kirjoittaneet 20 kappaletta. Levy on jo valmis. Sen ensimmäinen osa ilmestyy ensi vuonna ja toinen osa vuonna 2021”, Fafara juttelee australialaisen Heavyn haastattelussa.

”Nämä ovat urani parhaita sävellyksiä, ja tämä on paras levy, jolla olen ollut koskaan mukana. Olit sitten Coal Chamberin tai DevilDriverin fani, tulet saamaan haluamasi näiltä kiekoilta. Rikon kaikkia sääntöjä, ja musiikki on aiempaa raskaampaa, synkempää ja tarttuvampaa. Joku levy-yhtiöltämme sanoi, että ei tunnista musiikkia DevilDriveriksi, koska se on niin erilaista. Se on mielestäni hyvä asia.”

”Lähes kaikki bändit tai projektit, joissa olen ollut mukana, ovat tehneet samaa albumia kerta toisensa jälkeen, ja ihmettelevät, miksi fanikanta pienenee koko ajan. He eivät ole tarpeeksi uskaliaita. Me tulemme rikkomaan kaikkia sääntöjä seuraavalla levyllä, ja uskon, että ihmiset rakastavat sitä.”

Voit kuunnella koko haastattelun alta löytyvällä soittimella.

Listen to ”DEVILDRIVER Return To Oz” on Spreaker.