Norjan Green Carnation saapuu helmikuussa Suomeen – luvassa akustinen keikka

Liput ovat nyt myynnissä.

02.11.2021

Emperor-kytkyinen norjalaisyhtye Green Carnation saapuu helmikuussa pitkästä aikaa Suomeen. Kuuden keikan mittaiseen akustiseen kiertueeseen sisältyy konsertti Helsingin Ääniwallissa 4.2.2022. Liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja hintaa piletillä on 29 euroa.

”Tämä on jotain, mitä olemme halunneet tehdä jo pitkään. Erityisesti nyt, kun viimeisen parin vuoden aikana kaikki keikkamme on joko peruttu tai siirretty tulevaisuuteen. Meillähän on jo aikaisempaa kokemusta akustisista live-esiintymisistä, kuten vaikkapa Under the Dam vuonna 2006. Tulemme työskentelemään kovasti tällä kiertueella voidaksemme antaa yleisölle uniikin kokemuksen. Luvassa on vanhoja kappaleita uudelleen sovitettuna sekä kappaleita, joita emme ole ennen soittaneet livenä. Erityinen painopiste on tietysti The Acoustic Verses -levyn musiikissa”, lupailee laulaja Kjetil Nordhus.

Season of Mist julkaisee uudelleenmasteroidun version The Acoustic Verses -levystä 3. joulukuuta. Samalla 15 vuotta täyttävä levy tulee ensimmäistä kertaa saataville myös vinyylinä.

 

Lisää luettavaa