Nummirock julkisti ensimmäiset tulevan kesän esiintyjät – mukana eksoottisia metallivieraita ja oiva kimara kotimaan kirkkaimpia nimiä

Neljän päivän liput ovat nyt myynnissä.

28.11.2022

Perinteinen juhannusjuhla Nummirock on julkistanut ensimmäiset kesän 2023 esiintyjänsä ja luvassa on jälleen kerran monipuolinen kattaus raskasta musiikkia.

Ulkomaisista nimistä tulonsa ovat varmistaneet belgialainen Aborted, brittiläinen Asking Alexandria, amerikkalainen Born of Osiris, Norjan Blood Red Throne, islantilainen Misþyrming sekä ulkomaalaisvahvistusten eksoottisinta laitaa edustava Bloodywood Intiasta.

”Kyseessä on ensimmäinen intialainen bändi Nummirockissa koskaan, ja Bloodywood on samalla niin sanottu luonnollinen jatkumo vähän eksoottisempien metallimaiden esiintyjille; tänä vuonnahan meillä oli mukana uusiseelantilainen Alien Weaponry”, kommentoi promoottori Tero Viertola.

Kotimaisista mukana ovat levyjulkkarikeikan heittävän Before the Dawnin lisäksi Stam1na, Finntroll, Bloodred Hourglass, Ruoska, One Morning Left, Foreseen sekä Heavy Metal Perse. Lisää nimiä julkistetaan vielä ensi vuoden puolella.

Nummirockia vietetään Kauhajoen Nummijärvellä 21.-24. kesäkuuta. Neljän päivän liput ovat myynnissä Tiketissä sekä Lippupisteessä. Tapahtuma on ikärajaton, mutta järjestäjät suosittelevat osallistumista vasta, kun yläkoulu on suoritettu.

Lisää luettavaa