Nummirock siirtyy ensi vuoteen – ”Juhannusperinteestä luopuminen on raastavaa ja turhauttavaa”

Järjestäjät pyrkivät pitämään tälle kesälle buukatut esiintyjät myös ensi vuonna.

23.04.2020

Hallitus linjasi eilen, että yli 500 hengen yleisötapahtumia ei saisi järjestää ennen elokuuta. Moni festivaali odottaa vielä aluehallintovirastolta velvoittavaa päätöstä, kun taas toiset ovat tehneet ratkaisunsa jo hallituksen suosituksen perusteella. Yksi näistä on metalliväen perinteinen juhannusjuhla Nummirock, jonka järjestäjät ovat nyt tiedottaneet festivaalin siirtyvän ensi vuoteen.

”Olemme työstäneet vuoden päivät tämän vuotista tapahtumaa, joten juhannusperinteestä luopuminen on raastavaa ja turhauttavaa. Joka tapauksessa elämä jatkuu, ja olemmekin enemmän kuin valmiita tarjoamaan jälleen ikimuistoisia juhannuselämyksiä Nummirjärven rannalla viimeistään ensi vuonna”, kommentoi promoottori Tero Viertola.

”Lähtökohtaisesti pyrimme siirtämään ohjelman jo julkaistun kaltaisena ensi vuodelle. Todennäköistä tosin on, että jotain muutoksia ohjelmaan tulee. Tarvitsemme nyt kuitenkin hetken aikaa tämän selvittelyyn ja palaamme sitten välittömästi uutisten kera, kun se vain on mahdollista.”

Nummirock järjestetään seuraavan kerran siis 23.-26.6.2021. Tälle vuodelle ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuonna ja ennakkolippujen myynti jatkuu myös edelleen normaalisti siten, että neljän päivän lippuja myydään tämän vuoden hinnalla kesäkuun loppuun saakka. Lisätietoja lipunmyynnistä löydät täältä.

Liput on myös mahdollista palauttaa ja saada rahat käsittelykuluja lukuun ottamatta takaisin. Liput tulee palauttaa 30.6. mennessä. Lisätietoja löydät täältä.

Lisää luettavaa