Obituary-basistin tytär menehtyi traagisesti – ”Sydämemme ovat särkyneet”

Terry Butlerin tytär oli vasta 27-vuotias.

17.05.2019

Obituary-basisti Terry Butler (kuvassa vasemmassa laidassa) kertoi sosiaalisen median välityksellä äärettömän surullisia ja traagisia uutisia: muusikon 27-vuotias tytär Jona Wright menehtyi liikenneonnettomuudessa.

Onnettomuus sattui toukokuun alussa ja siinä olivat osallisina myös Wrightin kuusi- ja 10-vuotiaat pojat, mutta he selvisivät vähäisin vammoin. Tampalaisen WFLA-uutiskanavan raportin mukaan Wright olisi käyttäytynyt ”aggressiivisesti” toista kuskia kohtaan ja menettänyt autonsa hallinnan. Ajoneuvo oli suistunut tieltä ja lentänyt useita kertoja katon kautta ympäri.

”Menetimme kauniin Jonamme ja Vincent ja Leo menettivät äitinsä tiistaina 7. toukokuuta traagisessa auto-onnettomuudessa. Onneksi pojat ovat kunnossa ja selvisivät vain vähäisin fyysisin vammoin. Heidän matkansa kohti sisäistä paranemista tulee olemaan täynnä ylä- ja alamäkiä, mutta heillä on hyvä tukiverkosto ja paljon rakkautta tukenaan”, Butler kirjoitti Instagramissa julkaistuaan kuvan tyttärestään ja lapsenlapsistaan.

”Sydämemme ovat särkyneet ja olemme murtuneita ja epäuskoisia. Arvostamme kaikkia, jotka ovat ottaneet osaa suruun, se oikeasti merkitsee paljon. Hautajaisten sijaan aiomme enemmänkin juhlistaa elämää. Tarkempia tietoja seuraa myöhemmin.”

Vincentin ja Leon tueksi on perustettu myös joukkorahoituskampanja GoFundMe-sivustolla.

Lisää luettavaa