Oceanhoarse haastaa Iron Maidenin ja näyttää mallia: ”Lopettakaa panttaaminen ja vetäkää tämä piilotettu helmi vihdoin keikalla”

Yhtye näyttää myös mallia treenikämppäjameissa kuvatulla videolla.

28.05.2018

Kuten suurin osa lukijoistamme jo varmasti tietääkin, konsertoi Iron Maiden tänään ja huomenna Helsingissä vanhoja klassikoita lämmittelevän Legacy of the Beast -kiertueen merkeissä. Keikkoja juhlistaa ja bändille hattua nostaa myös Ben Varonin ja kumppanien yhtye Oceanhoarse, joka heittää samalla haasteen Steve Harrisille ja muulle Maiden-ryhmälle:

”[Only the Good Die Young] on bändin parhaimmistoa ja fanien suosikki, mutta jostain syystä Iron Maiden ei ole – ainakaan tietääkseni – ikinä soittanut sitä livenä. Bändissämme on isoja Maiden -faneja, ja illalla olemme toki menossa keikalle. Tätä keikkaa on fiilattu etukäteen jo kauan, ja kun jamittelimme treeniksellä tätä biisiä, tajusimme että siitähän voisi saada varsin pätevän coverin. Siitäkin huolimatta, että Maidenissa onkin kaksi kitaristia enemmän kuin Oceanhoarsessa!” sanoo Varon.

”Tässäpä siis haaste Iron Maidenille: lopettakaa vuosikymmeniä kestänyt panttaaminen ja vetäkää tämä piilotettu helmi vihdoin keikalla tänään Helsingissä!”

Lisää luettavaa