”Olen kyllästynyt äijien öykkäröintiin” – Kat Katz eroaa Agoraphobic Nosebleedistä

Grindcoreyhtye myöntää bändin sisäiset erimielisyydet.

Solisti Katherine ”Kat” Katz on eronnut grindcoreyhtye Agoraphobic Nosebleedistä sisäisten erimielisyyksien vuoksi. Katz lauloi vuonna 1994 perustetussa amerikkalaisyhtyeessä vuodesta 2007 lähtien, mutta sanoo nyt saaneensa tarpeekseen – ei musiikista, vaan kanssamuusikkojensa kiusaamisesta ja epätasa-arvoisesta kohtelusta.

”Olen kyllästynyt äijien öykkäröintiin. Ensin Salomessa [Katzin entinen yhtye] ja nyt Agoraphobic Nosebleedissä. Tänä iltana eroan bändistä. Toivottavasti löydän bändin, joka kunnioittaa minua ja kohtelee minua vertaisenaan”, Katz kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Yhtye vahvistaa Katz eroamisen omalla Facebook-sivullaan ja lisää aloittavansa seuraavan levyn työstämisen, kunhan kitaristi Scott Hull ehtii Pig Destroyer -kiireiltään.

”Meille ja Katille tuli erimielisyyksiä siitä, miten bändin sisällä ollaan vuorovaikutuksessa ja tämän seurauksena hän erosi. Toivomme hänelle kaikkea hyvää jatkossa”, yhtye tiedottaa.

Tired of being bullied by dudes. Salome and now Agoraphobic Nosebleed.I quit Agoraphobic Nosebleed tonight. Hopefully, I find a band that respects me and treats me as an equal.

Julkaissut Kat Katz Keskiviikkona 24. lokakuuta 2018

News update: We’ve had some disagreements with Kat about how we should interact in the band, and as a result she quit….

Julkaissut Agoraphobic Nosebleed Keskiviikkona 24. lokakuuta 2018