”Olisimme varmaan tappaneet toisemme” – Slipknot-kitaristi Jim Root sanoo eron Stone Sourista tehneen hyvää hänen ja Corey Taylorin väleille

"Corey ja minä olemme nyt paljon läheisempiä", Root toteaa.

Kuva: Jussi Niemelä

Slipknotin riveissä vaikuttavat laulaja Corey Taylor ja kitaristi Jim Root olivat pitkään yhdessä myös Stone Sour -yhtyeessä, kunnes Root erotettiin bändistä vuonna 2014. Root kommentoi erottamistaan tuoreeltaan hyvinkin happamaan sävyyn ja sanoi bändin haluavan olla mahdollisimman radioystävällinen ja että ”vähintään yksi jäsen ei välitä mistään muusta kuin rahasta”.

Aika on kuitenkin ilmeisesti parantanut haavat, sillä Root toteaa nyt tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa hänen lähtönsä Stone Sourista olleen hyvä asia, joka tuli tarpeeseen. Hän myös toteaa, että asialla on ollut myös positiivinen vaikutus hänen ja Taylorin suhteeseen.

”Corey ja minä olemme nyt paljon läheisempiä. Minun lähtöni Stone Sourista oli paras juttu. Olisimme varmaan päätyneet tappamaan toisemme tai ajamaan toisemme hulluiksi [jos olisin jäänyt]. Minä en pysty venymään niin paljon. Tarvitsin sitä, [Slipknot] tarvitsi sitä ja Stone Sour ehdottomasti tarvitsi sitä”, Root toteaa.

”Minulla ei vain ollut niin paljon aikaa, jotta olisin voinut sitoutua sillä tavalla kuin olisin halunnut. Se on ainakin varmaa, että he olivat kyllästyneet paskaan asenteeseeni.”

Slipknotin uusi odotettu albumi We Are Not Your Kind julkaistaan tulevana perjantaina 9. elokuuta.