Omnium Gatherum julkaisi uuden singlen Euroopan-kiertueen kunniaksi – b-puolena Sepultura-lainakappale

Kappale on peruja The Burning Cold -albumin sessioista.

20.09.2019

Kotkan lahja melodiselle death metalille eli Omnium Gatherum lähtee 28. syyskuuta mittavalle Euroopan-kiertueelle. Vauhtia alkavalle kiertueelle saadaan tänään julkaistulla Chaospace-singlellä, jonka lyriikkavideon voit katsoa tuosta yläpuolelta. Singlen ”b-puolelta” löytyy puolestaan cover Sepulturan We Who Are Not As Others -kappaleesta, jonka löydät artikkelin lopusta.

Chaospace on niskalihaksia harjoittava, suoraviivainen ja takuuvarma OG-melodeath-rynnäkköhyökkäys ja The Burning Cold -levyn ilkeä serkku! Se ei varsinaisesti edusta bändin tuoreinta tilaa, sillä kappale äänitettiin jo Burning Cold -sessioissa alkuvuonna 2018. Raivokas biisi ei aivan istunut levykokonaisuuteen, joten se päätettiin säilyttää julkaistavaksi myöhemmin muistutuksena siitä, että täällä sitä ollaan ja potkitaan yhä!” avaa kitaristi Markus Vanhala.

”Nyt on sopiva hetki julkaista tämä biisinjärkäle – juuri sopivasti ennen Euroopan-kiertuettamme, jolla aiomme pistää jengiin vauhtia joka ilta myös Chaospacen tahtiin. Nauttikaa, ja nähdään keikoilla!”

Viikon päästä alkava Euroopan-kiertue jatkuu lokakuun loppupuoliskolle asti. Keväällä yhtye suuntaa puolestaan massiiviselle Yhdysvaltain-kiertueelle Insomniumin ja Seven Spiresin kanssa.

YouTube video

Lisää luettavaa