”On tullut aika taistella tätä demonia vastaan” – Abbath kirjautui katkaisuhoitoon

Olve Eikemo aikoo selättää viinapirunsa lopullisesti.

25.11.2019

Pari viikkoa sitten Abbath-yhtyeen keikka Buenos Airesissa päättyi lyhyeen nokkamies Olve ”Abbath” Eikemon vahvan humalatilan vuoksi. Katastrofaalisen keikan jälkeen yhtyeen Facebook-sivuilla tiedotettiin, että käynnissä olleen Etelä-Amerikan-kiertueen loput esiintymiset perutaan terveyssyihin vedoten. Nyt nokkamies on julkaissut Facebook-sivuillaan tiedotteen, jossa tämä kertoo kirjautuneensa katkaisuhoitoon.

”Jokaiselle meille jaetaan erilaiset kortit, joiden mukaan elämme elämäämme. Olen ollut onnekas, koska olen saanut mahdollisuuden elää unelmaani, joka on tehdä musiikkia, julkaista levyjä ja kiertää maailmaa soittamassa faneille. Suurin osa matkasta on ollut mahtavaa, mutta tulee hetkiä, jolloin kaikki menee pieleen. Yksi tällainen hetki sattui Etelä-Amerikassa”, Abbath kirjoittaa.

”Ei ole salaisuus, että olen taistellut päihdeongelmien kanssa. Nyt ymmärrän, että on tullut aika taistella tätä demonia vastaan. Olen ilmoittautunut vieroitushoitoon, jonka avulla pääsen lopullisesti kuiville. En ole koskaan ollut yhtä motivoitunut, päättäväinen ja valmis voittamaan tätä taistelua. Ohjelman vuoksi joudumme perumaan toisen yhtyeeni Bömbersin loppuvuoden keikat. Pyydän anteeksi faneiltamme, jotka odottivat näitä keikkoja.”

”Juuri nyt odotan innolla, että palaan taas selvänä, vahvempana ja fokusoituneempana kuin ennen. Eurooppa ja USA, teitä on varoitettu; me metsästämme teidät ensi vuonna eikä meitä pysäytä mikään.”

Lisää luettavaa