Onko tässä joukossa heavy metalin tulevaisuus? – NME-lehti listasi näkemyksensä genren tulevista raskassarjalaisista

Onko tässä joukossa seuraava Metallica, Iron Maiden tai Slayer?

21.03.2018

Vuodet vierivät ja heavy metalin suurnimet laittavat ennemmin tai myöhemmin soittimet naulaan yksi toisensa jälkeen. Vaikka esimerkiksi Iron Maiden, Judas Priest, Metallica ja kumppanit vielä jaksavat painaa, on esimerkiksi Slayer jo vetelemässä viimeisiään.

Herääkin kysymys, kuka nuoremman polven edustajista jatkaa genren soihdunkantajana parhaiten ja ketkä nousevat vuorostaan genren kärkinimiksi esikuviensa rinnalle – tai peräti ohi. Arvostettu pitkän linjan musiikkilehti NME on julkaissut oman näkemyksensä bändeistä, jotka tulevat määrittelemään heavy metalin tulevaisuuden.

Listalle on nostettu sellaiset nimet kuin Code Orange (jota suositellaan Slipknotin ja Nine Inch Nailsin faneille), Turnstile (Rage Against the Machinen ja Bad Brainsin ystäville), Parkway Drive (Metallican ja Bring Me the Horizonin faneille), Deafheaven (My Bloody Valentine– ja Explosions in the Sky -diggareille), Conjurer (Gojiran ja Convergen vanavedessä) sekä Rolo Tomassi (Deftonesin ja The Mars Voltan ystäville). Perustelut löydät täältä.

Mitäs Infernon lukijat tuumaavat tästä listasta? Keskustele aiheesta esimerkiksi Facebook-sivuillamme.

Lisää luettavaa