Onko tässä kaikkien aikojen kirotuin joululaulu? ”James Hetfield” tulkitsee Michael Bublén pörrösukanpehmeän superhitin

Nyt. On. Hirveetä.

03.12.2023

Tekoäly. Tuo taiteellisesti lahjattomien taikasauva.

Se on valjastettu avuksemme monissa arkielämän kompastuskohdissa, kuten kielten kääntämisessä tai erilaisten virastojen kanssa asioinnin nopeuttamisessa.

Se tulee hätiin myös tuskallisissa ensimmäisen maailman ongelmissa, kuten silloin, kun pitäisi päättää mihin tuiki tarpeelliseen turhuuteen rahansa tuhlaisi seuraavaksi. Jopa täyttyy sosiaalisen median syöte ripeästi uusilla huonekaluilla ja vaaleanpunaisilla teepannuilla, ja taas on päässä kevyt olo.

Sitä käytetään valtavasti myös perinteisesti taiteeksi mielletyillä kentillä. Sen avulla saadaan luotua upeita maisemia ja muotokuvia, vaikka käskyjä syöttävä henkilö ei todellisuudessa osaisi piirtää edes hymynaamaa. Sillä pystytään tekemään hävyttömiä kuvia julkisuuden henkilöistä ja naapurin Tarjasta.

Ja sillä saadaan tunnetut muusikot valjastettua mitä mielikuvituksellisimpiin projekteihin. Kuolleet herätetään tarvittaessa henkiin, kuten silloin, kun tarvitsee tietää miltä kuulostaa Celebrity Skin Kurt Cobainin laulamana.

Nyt on sitten joku mukaälyvelho ottanut ilmeisesti totin tai pari liikaa, koska maailmasta löytyy tekoälyn luoman James Hetfieldin versio Kanadan nappisilmäisimmän unelmavävyn, Michael Bublén jouluhitti All I Want for Christmas is Yousta.

Sisältövaroitus: Saattaa aiheuttaa hallitsematonta verenvuotoa korvista.

Lisää luettavaa