Orange Goblin saanut uuden albuminsa valmiiksi – levyllä mukana Motörheadin ystäviä kiinnostava vierailija

01.03.2018

Stonerpartio Orange Goblin on saanut uuden The Wolf Bites Back -albuminsa valmiiksi ja se julkaistaan näillä näkymin joskus kesäkuussa. Levyn tuottajana on toiminut Jaime Gomez Arellano (Ghost, Grave Pleasures, Paradise Lost, Cathedral) ja mukana on myös erityisesti Motörheadin ystäviä kiinnostava vierailija.

”Arellanon kanssa työskentely oli todella tuottoisa ja hieno kokemus, varsinkin kun äänitimme taas kamaa analogisesti nauhalle. Hän sai mielestäni parhaat puolemme muusikkoina ja säveltäjinä esiin kaikista ja sen huomaa biiseistä. Oli myös suuri kunnia saada Phil Campbell ojentamaan auttavan kätensä ja soittamaan parit soolot mukaan”, hehkuttaa laulaja Ben Ward.

The Wolf Bites Back on vahvin ja monipuolisin kokoelma biisejä, mitä olemme tähän saakka tehneet. Sen tunnistaa yhä Orange Gobliniksi, mutta sisällytimme mukaan paljon vivahteita Canista, Wishbone Ashista ja The Stoogesista itsestäänselvien Sabbath– ja Motörhead-vaikutteiden lisäksi. Sanoituksissa tutkin kaikkea avaruusolentosarjamurhaajista zombimoottoripyöräjengiläisiin, buddhalaissotureihin ja Salemin noitien jälkeläisiin.”

Lisää luettavaa