Oranssi Pazuzu ja Dark Buddha Rising löivät hynttyyt yhteen projektin merkeissä – levy ulkona keväällä

Waste of Space Orchestra esittelee kotimaisen yhteistyön tuloksena kasvaneen hedelmän.

Kotimaiset äärimetallibändit Oranssi Pazuzu ja Dark Buddha Rising ovat synnyttäneet yhteistyönä kollektiivin, jonka nimi on Waste of Space Orchestra.

Ryhmän ensimmäinen julkaisu Syntheosis ilmestyy Svart Recordsin toimesta 5.4., ja sen kerrotaan olleen alkujaan tilaustyö viime kesän Roadburn-festivaalille, jossa Waste of Space Orchestra esitti sen yleisön edessä.

Levymuodossa julkaistava Syntheosis ei ole keikkataltiointi, vaan hajanaisten studiosessioiden tulos, jonka äänitti ja miksasi Oranssi Pazuzun Värähtelijä-levyn parissa työskennellyt Julius Mauranen.

Lehdistötiedote aukaisee hieman tarinaa tunnin mittaisen levyn taustalta:

”Shamaani (Vesa Ajomo) näkee piinaavia visioita ihmiskunnan tulevaisuudesta. Etsijä (Juho Vanhanen) etsii totuutta vieraista ulottuvuuksista salatuin keinoin. Riivaaja (Marko Neuman) korruptoi muita ja pakottaa heidät kieroihin suunnitelmiinsa.

Seremonian aikana avautuu portaali, joka imaisee kolmikon vieraaseen todellisuuteen, jota kansoittavat aivoja halkovat värimyrskyt ja minää mitätöivä audioväkivalta. Kolmikko on lopulta pakotettu löytämään tasapainon ja tulee samalla sulauttaneeksi mielensä yhdeksi kollektiiviseksi tietoisuudeksi.”

YouTube video

Lisää luettavaa