Oranssi Pazuzu saa osakseen ylistystä suurissa musiikkimedioissa maailmalla

09.03.2016

Oranssi Pazuzu julkaisi hiljattain Värähtelijä-albuminsa. Levy sai Infernon levyarviossa arvosanakseen 4/5, joka ei tee poikkeusta maailmalta tulleisiin arvioihin. Värähtelijän blackmetaljohdannaista kosmista soundia kehutaan maailman suurimpiin lukeutuvissa musiikkimedioissa.

“Jo nyt voi sanoa, että Värähtelijä on vahva ehdokas vuoden parhaaksi metallilevyksi”, ylistää yhdysvaltalainen Metal Injection 9.5/10-arviossaan.

“Värähtelijä on kummallinen ja groteski levy, jossa genret ovat toistensa päällä ja eksentriset valinnat ovat enemmän sääntö kuin poikkeus”, summaa yhdysvaltalainen Pitchfork 7.9/10-arviossaan.

“Värähtelijä polveutuu selkeästi black metalista, mutta mikään muu bändi maailmassa ei vie musiikkia niin mielenkiintoisiin ja avaramielisiin suuntiin pitäen silti kiinni brutaalista ytimestään”, kuvailee englantilainen The Quietus.

“Niitä, jotka ovat valmiita ottamaan tämän vastaan levyn omilla ehdoilla, odottaa suuri palkkio”, väittää yhdysvaltalainen All Music 4/5-arviossaan.

“Oranssi Pazuzu löytää uusi maailmoja löytöretkillään sekä sisään- että ulospäin”, kirjoittaa yhdysvaltalainen Spin 8/10-arviossaan.

Hienoa, että suomalaista undergroundmusiikkia arvostetaan myös rajojemme ulkopuoplella. Näin sitä pitää!

Lisää luettavaa