”Ozzy kahden aseen kanssa on pelottava asia” – tuottaja kertoo, millaista on tehdä levyä pimeyden prinssin kanssa

Tylsiä hetkiä ei varmasti pääse tulemaan.

Kuva: EPA-EFE /BALAZS MOHAI /AOP

Ozzy Osbourne työstää parhaillaan seuraajaa Ordinary Man -albumilleen yhdessä tuottaja Andrew Wattin kanssa, joka oli puikoissa myös tällä mainitulla edellisellä albumillakin. Wattia haastateltiin hiljattain 95.5 KLOS -radioon ja tältä kysyttiin, millaista Ozzyn kanssa on työskennellä ja mikä on ikimuistoisin tapahtuma tai tarina, joka laulajalegendaan liittyy.

”Niitä on aivan liikaa ja joitain niistä en varmaan voi edes kertoa näin lähetyksessä. Jokaiselle päivälle löytyy oma tarinansa”, Watt nauraa ja kertoo sitten yhden hyvin mieleen jääneen tapauksen.

”Menin käymään hänen luonaan. Hän oli juuri piirtämässä – hän on itse asiassa hyvä maalaamaan ja piirtämään. Istuin alas ja juttelimme siinä samalla kun hän piirsi jotain, mihin hän käytti paljon punaista väriä. Hän piirteli paljon ympyröitä ja sellaista.”

”Yhtäkkiä hän tokaisi, että ’No niin, nyt mennään’. Hän otti paperin mukaansa, käveli ulos ja asetti sen nojaamaan puuta vasten. Hän käski minun odottaa siinä ja hetken päästä hän tuli takaisin ilma-aseet käsissään. Ozzy kahden aseen kanssa on pelottava asia. Toki kuka tahansa on, mutta varsinkin Ozzy. Sitten hän oli vain, että okei, sitten ammutaan.”

”Hän vietti pandemia-ajan tarkkuusammunnan parissa – eikä hän ampunut kertaakaan ohi. Hän vain meni ja pam! Täydellinen osuma, joka kerta. Uskomaton mies.”