Ozzy Osbourne ei pääse hoitoihin, joiden vuoksi perui Amerikan-kiertueensa – ”Elämme pelottavia aikoja”

Ozzyn oli tarkoitus saada hoitoa Parkinsonin tautiin erikoislääkäriltä Sveitsissä.

Ozzy Osbournen managerina toimiva vaimo Sharon Osbourne kertoi The Talk -keskusteluohjelmassa (jonka yhtenä juontajana Sharon toimii), että Ozzy on joutunut perumaan keväälle suunnitellun matkansa Sveitsiin. Ozzyn oli tarkoitus saada huhtikuussa erikoishoitoa Parkinsonin tautiinsa, mutta koronavirustilanteen vuoksi hoidot jäävät nyt saamatta.

”Me sinnittelemme kuten kaikki muutkin. Pysymme hissuksiin ja muista erillään. Mutta rehellisesti sanottuna elämme pelottavia aikoja. Todella, todella pelottavia. En ole sellainen ihminen, joka ajattelee, että nyt me jotenkin bondaamme tai että tässä olisi jotain ihmeellistä. En ole sellainen. Minä itken päivittäin, kun katson, miten kuolonuhrien ja tartuntojen määrä kasvaa ja se musertaa minut. Sydämeni on murtunut”, Sharon avautui ohjelmassa.

Ozzy Osbourne joutui siirtämään kesälle suunnitellun Amerikan-kiertueensa nyt peruuntuneiden hoitojen vuoksi. Toisaalta tässä tilanteessa kesän keikat olisivat todennäköisesti siirtyneet joka tapauksessa, sillä virus on vasta nyt päässyt kunnolla iskemään maahan. Nähtäväksi jää, miten tämä kaikki vaikuttaa Ozzyn loppuvuoden keikkailuun – pimeyden prinssinhän on tarkoitus lähteä syksyllä Euroopan-kiertueelle ja saapua sen tiimoilta myös Suomeen.