Ozzy Osbourne peruu lääkärin määräyksestä koko Euroopan-kiertueensa

Pimeyden prinssin ei anneta reissata flunssaisena keskellä kylmintä talvea.

29.01.2019

Ozzy Osbourne on joutunut perumaan koko suunnitellun Euroopan-kiertueensa lääkärien määräyksestä. Tämä tarkoittaa, ettei pimeyden prinssiä nähdä myöskään Helsingissä 24. helmikuuta. Asiasta tiedotettiin Osbournen virallisilla sivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Osbourne joutui jo eilen lykkäämään kiertueensa ensimmäiset neljä keikkaa pahan flunssan vuoksi. Ny lääkärit ovat todenneet laulajalla pahan ylähengitysteiden tulehduksen, joka saattaa pahentua keuhkokuumeeksi rankalla kiertueella. Niinpä Ozzya on kielletty lähtemästä tien päälle talvisissa olosuhteissa ja koko kiertue siirtyy hamaan tulevaisuuteen.

”Tuntuu siltä, että lokakuusta alkaen kaikki, mihin kosken, on muuttunut paskaksi. Ensin infektio peukalossani, nyt flunssa ja keuhkoputkentulehdus. Pyydän anteeksi faneilta, jotka ovat olleet lojaaleja jo vuosia, bändiltäni sekä Judas Priestiltä. Tuotin teille pettymyksen”, Ozzy Osbourne tiedottaa.

”Lupaan kuitenkin, että kiertue Judas Priestin kanssa tullaan hoitamaan ja keikoille haetaan jo korvaavia päivämääriä syyskuusta alkaen.”

Lisää luettavaa