Ozzy Osbourne sanoo saaneensa uuden sooloalbumin valmiiksi – kiitos kuuluu rap-suuruudelle

"Saimme sen valmiiksi neljässä viikossa", Osbourne kertoo The Sunin toimittajalle.

Kuva: Kristiina Lehto

Ozzy Osbournen edellinen sooloalbumi Scream julkaistiin vuonna 2010. Nyt näyttäisi siltä, ettei uutta levyä tarvitse odottaa enää kauaa. Pimeyden prinssi nimittäin kertoo The Sun -lehden tuoreessa haastattelussa saaneensa levyllisen verran materiaalia jo valmiiksi. Kiitos siitä kuuluu Osbournen mukaan rap-artisti Post Malonelle, jonka kappaleella Osbourne fiittaa.

”En ollut koskaan kuullutkaan tästä kaverista. Hän halusi minun laulavan Take What You Want -kappaleellaan, joten tein niin ja asiat johtivat toisiin. Aloin sitten tehdä levyä Post Malonen tuottajan Andrew Wattin kanssa. Siinä on vain yhdeksän kappaletta, mutta se auttoi minua pääsemään tähän pisteeseen, jossa nyt olen”, Osbourne toteaa ja viittaa alkuvuonna sattuneesta tapaturmasta toipumiseen.

”Jos en olisi tehnyt tätä levyä, olisin edelleen vetohoidossa miettimässä, että tulen makaamaan tässä ikuisesti. Olen kaivannut musiikkia todella paljon. Fanini ovat todella uskollisia ja mahtavia. Ennen tämän levyn tekemistä ajattelin, että nyt tulee lähtö. Mutta se sai minut ylös perseeltäni.”

Osbourne ei vielä osannut sanoa, milloin levy mahdollisesti julkaistaan – tai missä muodossa. Laulaja myöntää olevansa pudonnut kelkasta julkaisukuvioiden suhteen sitten viime levyn.

”Musiikki menee nykyään suoraan nettiin ja se tapahtuu nopeammin, kuin mitä minulta menee yhden sanoituksen tekemiseen. Kaikki on nykyään latauksia ja striimausta. Mitä vittua se edes tarkoitaa? Mikä on Spotify? Luulin, että se on joku ihotauti, missä herätään spotifoituneena”, Osbourne veistelee.

”Saimme sen valmiiksi neljässä viikossa. Totesinkin Sharonille (Ozzyn vaimo/manageri), ettei minusta tunnu yhtään siltä, että olisin juuri tehnyt levyn, koska emme päätyneet huutamaan ja raivoamaan toisillemme!”