Ozzy Osbournen useasti lykkääntynyt Euroopan-kiertue peruuntuu kokonaan – ”Vaikein asia, joka minun on pitänyt koskaan kertoa faneilleni…”

Osbournen terveys ei kestä pitkiä kiertueita.

01.02.2023

Ozzy Osbournen oli tarkoitus saapua Judas Priestin kanssa Eurooppaan ja sitä myöten myös Suomeen jäähyväiskiertueellaan jo alkuvuodesta 2019. Kiertuetta jouduttiin kuitenkin lykkäämään ja lykkäämään ja lykkäämään, milloin Osbournen terveyden, milloin koronan vuoksi. Osbournen oli tarkoitus yrittää päästä kiertueelle nyt keväällä (Suomen-keikan päivämääräksi oli ilmoitettu 3. toukokuuta), mutta nyt laulaja on julkaissut some-kanavissaan tiedotteen, jossa tämä kertoo, ettei kaikista yrityksistä ja tahtotilastaan huolimatta ole fyysisesti siinä kunnossa, että pystyisi lähtemään mittavalle kiertueelle. Kiertue on siis nyt lopullisesti peruttu.

”Tämä on luultavasti vaikein asia, joka minun on pitänyt koskaan kertoa faneilleni. Kuten ehkä tiedätte, neljä vuotta sitten minulle sattui onnettomuus, joka vaurioitti selkärankaani. Koko tämän ajan ainoa pyrkimykseni on ollut päästä takaisin lavalle. Ääneni on kunnossa, mutta kolmen leikkauksen, kantasoluhoitojen, loputtomien fysioterapiasessioiden sekä viimeisimpänä mullistavan kyberneettisen hoidon jälkeenkin ruumiini on fyysisesti heikko”, Osbourne kertoo.

”Se, miten olette kärsivällisesti pitäneet kiinni lipuistanne saa minut nöyräksi. Mutta olen nyt ymmärtänyt, etten ole fyysisesti kykenevä tulevaan Euroopan-kiertueeseen, koska en kestä sitä matkustamista, jota kiertue vaatii. Uskokaa minua kun sanon, että faneilleni pettymyksen tuottaminen vituttaa minua suuresti, enemmän kuin voitte koskaan kuvitellakaan. En koskaan uskonut, että kiertuepäiväni päättyisivät tällä tavalla.”

”Tiimini yrittää kehitellä tapoja, jolla voisin esiintyä ilman vaadittavaa matkustamista kaupungista kaupunkiin, maasta maahan. Haluan kiittää perhettäni, bändiäni, tiimiäni, pitkäaikaisia ystäviäni Judas Priestissä sekä totta kai fanejani siitä omistautumisesta, uskollisuudesta ja tuesta, jota olen saanut. Olette antaneet minulle elämän, jollaista en koskaan haaveillut saavani. Rakastan teitä kaikkia.”

Päivitys 1.2.2023 kello 15.05: Tapahtumajärjestäjä Live Nation on nyt myös vahvistanut Osbournen Suomen-keikan peruuntumisen. Asiakkaita pyydetään palauttamaan ostetut liput niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) viimeistään 1.4.2023 mennessä. Palautus tapahtuu verkkolomakkeella.

Lisää luettavaa