Ozzy vahvistaa yrittäneensä saada erästä nimekästä kitaristia mukaan uudelle levylleen – ”Ehkä hän hukkasi puhelimensa”

Ozzy olisi halunnut saada Eric Claptonin, Jeff Beckin ja Jimmy Pagen samalle levylle, mutta yksi jäi joukosta puuttumaan.

18.08.2022

Ozzy Osbourne julkaisee 9. syyskuuta uuden albuminsa Patient Number 9. Levyllä on mukana runsaasti vierailevia tähtiä, kuten Ozzyn Black Sabbath -toveri Tony Iommi sekä kitarasuuruudet Jeff Beck ja Eric Clapton.

Tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa Ozzy vahvistaa huhun, että levylle yritettiin saada mukaan myös Led Zeppelinin Jimmy Pagea, mutta tämä jäi vain yritykseksi.

”En edes tiedä, soittaako hän enää, mutta ajattelin, että jos saan levylle Eric Claptonin, Jeff Beckin, minulla olisi siinä planeetan mahtavimmat kitaristit” Ozzy sanoo.

”Mutta en koskaan kuullut hänestä. Ehkä hän hukkasi puhelimensa tai jotain!”

Page jäi uupumaan, mutta hyvin nimekkäitä soittajia Ozzyn ympärillä silti on. Iommin, Beckin ja Claptonin lisäksi mukana ovat Ozzyn pitkäaikainen luottokitaristi Zakk Wylde, Guns N’ Roses -basisti Duff McKagan, entinen Ozzy-basisti, nykyään Metallicassa vaikuttava Robert Trujillo sekä edesmennyt Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkins. Erityisesti Iommin mukanaolo on Ozzylle iso ja mieluisa asia.

”Tonyn biisi, erityisesti No Escape From Now… Jos Geezer (Butler) ja Bill (Ward) soittaisivat niillä, niistä olisi tullut helvetin mahtavia Black Sabbath -biisejä”, Ozzy hehkuttaa.

Lisää luettavaa