Ozzyn syrjähyppy ajoi Sharon Osbournen yrittämään itsemurhaa – ”Otin ties kuinka monta pilleriä…”

Laulajan suhde hiusmuotoilijan kanssa oli Sharonille todella kova paikka.

24.01.2024

Vuonna 2016 paljastui, että Ozzy Osbournella oli ollut neljä vuotta kestänyt salasuhde hiusmuotoilija Michelle Pughin kanssa. Suhteen paljastuttua laulajan kanssa vuonna 1982 avioitunut ja tämän managerinakin toimiva Sharon Osbourne muuttivat erilleen, mutta ovat sittemmin palanneet taas yhteen ja käyneet jopa uudistamassa vihkivalansa. Ozzy puolestaan haki ammattiapua seksiaddiktioonsa.

Sharon Osbourne paljasti viime sunnuntaina Lontoossa pidetyssä Cut the Crap -puheshow’ssaan, että Ozzyn suhde Pughin kanssa oli hänelle kuitenkin raskaampi asia kuin on tähän mennessä antanut julkisuudessa ymmärtää.

”Hänellä on aina ollut bändäreitä ja olen tottunut siihen. Mutta jos tietää toisen nimen, missä tämä asuu ja käy töissä… Se on täysin eri asia, koska silloin ovat tunteet pelissä”, Sharon Osbourne kertoi häntä puheshow’ssa haastatelleelle Jane Moorelle.

”Niinpä otin ties kuinka monta pilleriä. Ajattelin, että lapseni ovat jo aikuisia, heillä on kaikki hyvin ja he osaavat kyllä huolehtia itsestään. Otin yliannostuksen ja lukittauduin makuuhuoneeseen. Mutta kotiapulainen yritti tulla siivoamaan huonetta ja löysi minut.”

Tuoreessa The Osbournes -podcastin jaksossa, joka keskittyy Ozzyn ja Sharonin suhteeseen, kaksikko kuitenkin vakuuttaa, että kaikki on taas hyvin pariskunnan välillä.

”Sharon on sielunkumppanini. Joskus rakastan häntä, joskus en rakasta, joskus olen hänelle vihainen, joskus olen aivan hulluna häneen, joskus olen kateellinen, joskus mieleni tekee nirhata hänet. Mutta kaikesta huolimatta rakastan häntä enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Sanotaan näin, että en voisi enkä halua elää ilman häntä. Rakastan häntä nyt enemmän kuin koskaan aiemmin”, Ozzy sanoo.

Lisää luettavaa