Paul Di’Anno kutsuu vanhaa bändiään pettureiksi – Yhtye jatkaa ilman terveytensä kanssa kamppailevaa laulajaa

04.08.2016

Paul Di’Anno on ajautunut riitoihin nyt entisen bändinsä Architects of Chaozin muiden jäsenten kanssa sen jälkeen, kun bändi ilmoitti jatkavansa uuden laulajan kanssa.

”Tämä on ehkä vaikein päätös, mitä olemme ikinä tehneet, mutta säilyttääkseen terveytensä ja arvokkuutensa, olemme päättäneet jatkaa ilman Paulia. Halusimme mennä studioon työstämään toista albumiamme lokakuussa, mikä ei onnistu Paulin kanssa. Moni teistä on nähnyt, miten Paul on viime kiertueilla kärsinyt niin lavalla, kuin sen ulkopuolella. Toivoimme tilanteen parantuvan ja odotimme Paulin pääsevän leikkaukseen, joka saisi hänet taas jaloilleen, mutta enää emme voi odottaa”, yhtye tiedotti Facebook-sivuillaan.

Di’Anno ei kuitenkaan katso erottamista hyvällä. Di’Anno muun muassa kieltää omalla Facebook-sivullaan ”niin sanottuja bänditovereitaan” käyttämästä Architects of Chaoz -nimeä vaan aikoo koota uudet soittajat saman nimen alle.

”Toivottavasti uusi AoC debytoi ensi vuonna uusilla soittajilla ja entistä hevimpänä ja energisempänä. Hyvästi, petturit!” Di’Anno kuittaa.

Di’Anno on viime aikoina ollut otsikoissa reistailevan terveytensä vuoksi. Epäilty keuhkosyöpä osoittautui jalkapallon kokoiseksi paiseeksi, joka poistettiin leikkauksessa. Lisäksi Di’Anno odottaa pääsyä leikkauspöydälle saadakseen polvensa kuntoon. Miehen polvet ovat siinä jamassa, että mies on esiintynyt viimeiset kiertueensa pyörätuolissa istuen.

Lisää luettavaa