A Perfect Circlen keikalta poistettiin yli 60 katsojaa kuvaamisen vuoksi – Maynard James Keenan antoi lyhyen kuittauksen hämmentyneelle fanille

Maynard James Keenanilla on kuvaamisen suhteen varsin tiukka linja.

09.11.2017

A Perfect Circlen viime lauantaina Pennsylvanian Readingissa heittämä keikka on herättänyt hämmennystä fanien keskuudessa. Hämmästelyn kohteena on tarkalleen ottaen ollut tiukka ja tarkkaan määrätty kuvaamiskielto, jota myös valvottiin erityisen tarkasti. Konserttiareenan pääjohtaja David Farrar muun muassa kommentoi Instagramissa (nimimerkillä drockske) järjestyksenvalvojien poistaneen keikalta yli 60 henkilöä, jotka olivat kuvanneet keikkaa älypuhelimillaan.

”Tämä on 110 prosenttisesti bändin linja ja on ollut sitä jo pitkään Toolin, A Perfect Circlen ja Pusciferin keikoilla”, Farrar kommentoi ja sanoo olevansa ankaraa käytäntöä vastustavien fanien puolella asiassa.

Eräs fani ihmetteli tiukkoja sääntöjä laulaja Maynard James Keenanin Instagramissa jakaman kuvan kommenteissa ja laulaja jopa vastasi hämmästelijälle lyhyesti ja ytimekkäästi, että hänen yhtyeillään on ollut nollatoleranssi kaikenlaista taltioimista kohtaan jo 25 vuotta, sillä he haluavat yleisön nauttivan keikasta siinä hetkessä ja olemalla läsnä.

”Irrottakaa itsenne välillä laitteista ja nauttikaa kyydistä”, puscifer-nimimerkkiä käyttävä Keenan kommentoi.

Lisää luettavaa