Phil Anselmo ja Rex Brown reagoivat Vinnie Paulin menehtymiseen – ”Viime päivät olleet vaikeita ja kipeitä”

25.06.2018

Laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown ovat reagoineet uutiseen entisen Pantera-kollegansa Vinnie Paulin äkillisestä ja yllättävästä menehtymisestä sosiaalisen median välityksellä.

Rex Brown julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan Vinnie Paulista ja kirjoitti lyhyesti julkaisevansa virallisen ja pidemmän päivityksen asiasta myöhemmin, jahka saa koottua itsensä ja ajatuksensa. Hän kiittelee faneilta saadusta tuesta ja huolenpidosta ja muistuttaa, että enemmän tukea tarvitsevat Vinnie Paulin lähiomaiset.

”Viime päivät ovat olleet todella vaikeita ja kipeitä. Tarvitsen vielä enemmän aikaa käsitelläkseni nämä asiat mielessäni”, Brown kirjoittaa ja lisää julkaisunsa kommenttiosiossa:

”Tässä ei ole kyse minusta vaan rakkaudesta, uskomattomista hetkistä ja ystävyydestä, jotka jaoimme kauan sitten. Jokainen käy asian läpi omalla tavallaan. Rukoilkaa Jerry Abbottin [Vinnie Paulin ja edesmenneen Dimebag Darrellin isä] puolesta, yhdenkään miehen ei kuuluisi haudata kaksi mahtavaa poikaansa elämänsä aikana.”

Vinnie Paulin kanssa aikoinaan pahoihin riitoihin ajautunut Anselmo ei ole toistaiseksi antanut julkisuuteen lausuntoja vanhan ystävänsä kuolemasta, mutta laulaja on kuitenkin reagoinut suru-uutiseen julkaisemalla Instagram-tilillään kuvan palavasta kynttilästä. Anselmo on lisäksi vaihtanut saman kuvan Facebook-sivujensa profiilikuvaksi.

Panterasta, Damageplanista ja Hellyeah-yhtyeestä tuttu Vinnie Paul menehtyi perjantaina 22. kesäkuuta. Las Vegas Review-Journalin tietojen mukaan rumpali olisi saanut sydänkohtauksen nukkuessaan. Hän oli 54-vuotias.

Lisää luettavaa