Pian sitä taas saa, nimittäin uutta Napalm Deathia – grindcore-legenda tiedottaa uudesta levystä

"Nappis" julkaisee uuden levynsä syksyllä.

08.07.2020

Legendaarinen grindcore-yhtye Napalm Death julkaisee odotetun uuden pitkäsoittonsa vihdoin tulevana syksynä. Throes of Joy in the Jaws of Defeatism julkaistaan tarkalleen ottaen 18. syyskuuta Century Median kautta ja luvassa on tuttuun tapaan tiukkaa kommenttia nykymaailman tilasta.

”Kannen keskiössä on valkoinen kyyhky, joka totta kai tunnetaan rauhan ja yhteistyön symbolina. Kyyhky on runneltu väkivaltaisesti tämän sterilisoidun käden toimesta ja näyttää kuolleena erityisen murtuneelta ja veriseltä. Kaiken sen väkivallan keskeltä voit kuitenkin havaita kyyhkyn rinnassa tasa-arvon symbolin, joka demonstroi ainakin visuaalisesti sitä, että yhdenvertaisuus kaikesta huolimatta tulee lopussa läpi. Positiivinen asia kaiken negatiivisuuden keskellä, aivan kuten levyn nimessä, joka itsessään on pieni oksymoroni – ihmiskuntaa juhlistetaan, vaikka negatiivisuuden leukojen jauhavat”, kommentoi nokkamies Mark ”Barney” Greenway

Ensimmäinen singlelohkaisu julkaistaan 24. heinäkuuta. Levyn kansitaide ja kappalelista löytyvät puolestaan tuosta alta.

NAPALM DEATH: Throes of Joy in the Jaws of Defeatism – biisilista:

1. Fuck the Factoid
2. Backlash Just Because
3. That Curse of Being in Thrall
4. Contagion
5. Joie De Ne Pas Vivre
6. Invigorating Clutch
7. Zero Gravitas Chamber
8. Fluxing of the Muscle
9. Amoral
10. Throes of Joy in the Jaws of Defeatism
11. Acting in Gouged Faith
12. A Bellyful of Salt and Spleen

Lisää luettavaa