Pohjoiset kaaosjumalat ovat täällä! – Immortalin odotettu uusi albumi julkaistiin tänään, ota haltuun

Abbath lähti, mutta Blashyrkh ei hiljene.

06.07.2018

Norjalainen black metal -legenda Immortal on tänään julkaissut uuden Northern Chaos Gods -albuminsa – ensimmäisen ilman laulaja-kitaristi Abbathia, joka on ollut ulkona bändistä vuodesta 2015 lähtien.

– Tuntuu todella hyvältä, että konfliktit ja muu ovat jääneet taakse ja voimme keskittyä musiikkiin. Saimme tehtyä levyn, jonka takana voimme seistä ja johon olemme todella tyytyväisiä. Niin se vain on, että kun bändi on ollut kasassa vuosikymmeniä, jossain vaiheessa tulee vastaan haasteita. Niistä mennään ohi ja jatketaan eteenpäin, kitaristi Demonaz kertoi Tami Hintikalle Infernon kesänumerossa julkaistussa haastattelussa.

– Minulla on täysi luotto musiikkiin, sanoituksiin, [rumpali] Horghin panokseen… Uskon, että todelliset Immortal-fanit tunnistavat tyylimme. Jos joku sanoo, ettei tämä ole Immortalia, hän ei ehkä olekaan Immortal-fani.

Laitahan siis faniutesi testiin ja pistä Northern Chaos Gods soimaan esimerkiksi Spotifysta tuosta alapuolelta. Lisää Demonazin ja Horghin jutustelua löydät parhaillaan lehtipisteistä löytyvästä Infernon numerosta 6/2018, jonka kansikuvapoikina kaksikko myös komeilee.

Lisää luettavaa