Profane Omenista ja Triptykonista tuttujen hahmojen Rootbrain julkaisi uuden maistiaisen tulevalta levyltään – ”Kappale on kirjoitettu syvissä vesissä”

Kappale julkaistaan Petteri Hautamaan upeiden luontokuvien saattelemana.

08.04.2020

Victor Santuran (Triptykon, Dark Fortress), Jules Näverin (Profane Omen), Thomas Wrightin (Kuolemanlaakso), Tonyn (Kuolemanlaakso) sekä Sami Hellen (ex-Dauntless) muodostama mustaa grungea soittava Rootbrain julkaisee Breakwater-debyyttialbuminsa loppuvuodesta. Nyt levyltä on julkaistu kolmas biisimaistiainen Floating Feathers, jonka videota maustavat luontokuvaaja Petteri Hautamaan upeat otokset.

Floating Feathers on minulle henkilökohtaisesti merkityksellisin kappale, jonka olen koskaan tehnyt. Se syntyi aikana, jolloin jouduin luopumaan ja päästämään irti monesta rakkaasta asiasta. Isäni lähti iäisyyteen ja perheeni toiseen kaupunginosaan. Muistisairas äitini ei enää tunnistanut minua pojakseen. Talouteni ja terveyteni romahti. Jouduin rakentamaan koko elämäni ja identiteettini uusiksi”, avaa basisti Wright.

”En olisi pystynyt siihen ilman musiikkia ja bändikavereitani. Kappale on kirjoitettu syvissä vesissä, mutta siitä tuli lopulta haikean toiveikas. Se kertoo irtipäästämisen sietämättömästä keveydestä. Hautamaan upeat luontokuvat sopivat tähän biisiin täydellisesti. On suuri kunnia, että hän antoi yhdistää taidettaan musiikkimme kanssa.”

Lisää luettavaa