Progressiivista metallia soittava Humavoid vahvisti kokoonpanoaan tunnustetuilla suomalaisosaajilla – seuraava levy lähes valmis

Humavoidin tuleva albumi tarjonnee melkoista soittoakrobatiaa.

Vuonna 2013 syntynyt Humavoid herätti positiivista kiinnostusta Faster Forward -debyytillään (2014) ja tätä vuotta myöhemmin syntyneellä Glass-ep:llä.

Humavoidissa ovat puhaltaneet viime aikoina muutoksien tuulet, sillä yhtye on kiinnittänyt virallisiksi jäsenikseen Diablosta tutun rumpalin Heikki Malmbergin sekä Sinfinian-videopelimetalliprojektistaan tutun Mikki Rousin (basso).

Humavoidin muut jäsenet ovat edesmenneestä Amoralista tuttu Niko Kalliojärvi (kitara, laulu) sekä koskettimista ja laulusta vastaava musiikin monityöläinen Suvimarja Halmetoja.

”Jonkin aikaa sitten basistimme Jan (From) kertoi meille, ettei ole enää kiinnostunut soittamaan bassoa musiikkimme vaatimalla intensiteetillä, ja päätimme erota sulassa sovussa. Onneksi hyvä ystävämme Mikki Rousi oli saatavilla ja valmis ottamaan haasteen vastaan. Olemme myös erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että rumpali Heikki Malmberg on nyt bändin kokopäiväinen jäsen! Albumimme on lähestulkoon valmis, ja muutama musiikkivideokin on jo kuvattu joulun alla. Lienee tarpeetonta sanoa että odotamme ensi vuotta innolla!”

Tältä Humavoid kuulosti kahden vuoden takaisella Coma Horizon -singlellä: